După câteva luni de încercare și eșuare am reușit să organizez un blog. Nu m-am văzut niciodată ca un posibil blogger, dar experiența aceasta mi-a dat de gândit…

Pe parcursul acestor săptămâni am învățat să utilizez programul WordPress. Yey! La început mi se părea imposibil: nu știam pe ce buton să apăs ca să postez, nu vedeam rostul „paginilor”, nu știam să creez „categorii” etc. Pe scurt am crezut că o să mă dau bătută. Mă bucur însă că acest blog reprezintă o parte semnificativă din media mea la T.I.C., lucru care m-a motivat la început să continui.

După ce am reușit să mă descurc cu postările, am realizat că de fapt îmi face plăcere să îmi exprim opinia despre diferite teme, să mă străduiesc să explic o lecție de istorie coerent sau să împărtășesc cu voi tot felul de craft-uri pe care am avut plăcerea să le fac. De aceea, sper să reușesc să continui să postez pe blog, chiar dacă nu e pe notă.

Sper ca ceea ce scriu să fie de ajutor pentru unii sau alții sau să va motiveze să vă gândiți mai serios asupra unor lucruri.

Mulțumesc tuturor celor care chiar îmi citiți postările!